Blog

Kærlighed er forunderligt…

Det vidste du måske nok allerede. Men eftersom mit nuværende forhold er mit første “rigtige”, er der så mange ting som jeg oplever for første gang. At være sådan rigtig tæt med en mand og have ham som bedste ven. At være sammen rigtig meget og se hinanden hver dag. At vokse sammen og stadig lære hinanden at kende – og mig selv.

De føder flere børn herovre og det kan der komme lidt mere komplekse familierelationer ud af. Ikke at det ikke eksisterer i Danmark, men i min familie er der bare ikke mange skilsmisser og ikke mange onkler og tanter og dermed heller ikke mange fætre og kusiner.

Jeg har endelig mødt samtlige af min mands søskende, som alle er halve. Han er det eneste barn af hans forældre, så det gjorde det lidt svært for mig i begyndelsen, inden jeg havde sat ansigt på dem alle. Der er 9 i alt!! Og jeg har en enkelt lillesøster 🙂

Og de taler alle spansk – nogen bedre end engelsk – så blandt mine mange projekter, skal jeg lære spansk, sådan rigtigt. Og football-regler, men det er et andet indlæg 🙂

Tilbage til det med kærligheden. Jeg har jo hørt og vidste fra mine veninder, at man ikke kan gå med sommerfugle i maven hele tiden. At man ikke er lige forelsket konstant. Og jeg vidste nok også godt, at vi hver især har vores egen oplevelse af kærlighed – og det er jo lige noget for mig. At der intet facit er og at ingen kan fortælle nogen andre, hvordan det bør være. For selvom jeg ikke kan mærke sommerfuglene hver dag er kærligheden der. Meget stabilt endda – heldigvis nu hvor vi har valgt at gifte os!

Der er også kærligheden til vores hund og kat. Altså min kærlighed, for DÉT havde jeg nu aldrig troet skulle blive noget jeg på den måde følte. Kæledyr!! Herovre bliver de jo dyrket som små børn, hvilket de på en måde også er. De er i hvert fald en del af familien og ofte meget mere trofaste og stabile end andre familiemedlemmer 😉

Jeg skal være den første til at indrømme at vores første år sammen har været ret turbulent med en masse drama. Who would have thought? Konfliktsky lille mig…

Når det så er sagt, vil jeg også mene, at vi har fundet et roligt leje nu, hvor vi finder vores ben i et ægteskab; en relation der skal vedligeholdes og plejes resten af vores liv. Lige nu føles det nemt at holde kærligheden ved lige. Vi skal bare gå ud at spise. Det giver os tid til at tale sammen uden forstyrrende tv og tildels mobiltelefoner. Og fordi vi har haft kriser nok for de næste mange år i løbet af vores første år, tror jeg på, at vi er safe det næste laaaaange stykke tid. Og som du ved, så flytter tro bjerge 😉

Hvordan arbejder du på kærligheden, når du er i et kærlighedsforhold?

 

 

Et lille pip…

Jeg synes jeg ville give lyd fra mig, da det er ved at være længe siden.

Meget er sket!

Jeg er blevet gift! Jeg er nu en gift kvinde og jeg nyder det i fulde drag. Ligeledes gør min mand. Ægteskab klæder ham virkelig godt. Han har fundet drive og kærlighed frem som ingen af os anede var så stor en del af ham.

Der følger jo en masse papirarbejde med, når man sådan ønsker at være sammen med en statsborger fra et andet land, men vi har efterhånden ret godt styr på det.

Det her havde jeg godt nok ikke set komme for bare 1 år siden, men hold op det er fantastisk!

Naturligvis er der også en trummerum som jeg somme tider glemmer at holde en arms længde fra kroppen. Alt det jeg forlod i Danmark dukker op igen, hvis ikke jeg passer godt på. Her taler jeg om hamsterhjul for det er det værste jeg ved!

Jeg er klar over, at nissen flytter med, og min nisse flyttede sørme også med :).

Jeg er også klar over, at jeg skal være ekstra opmærksom, fordi det er mit mønster og min frygt og derfor nemt bliver centrum for mit fokus og derved dét jeg tiltrækker.

Min – nu – husbonds nisser er desværre også flyttet med over i ægteskabet selvom der var hvedebrødsdage den første halvanden måned. Forskellen er dog, at jeg er blevet så meget stærkere og sejere og ved, at han i den grad reagerer på mine mønstre og omvendt. Fordelen ved at lære hinanden rigtig godt at kende…

Så jeg arbejder fortsat med mig selv, men det bliver lidt sjovere og lidt federe hver dag selvom alle dage ikke er en dans på roser. Fx. har jeg taget det meste af alt det jeg havde tabt – fordi jeg var så ligeglad med min vægt – på igen. Nu er jeg ikke længere i overlevelses-mode og er igen begyndt at gå op i tøj og udseende. Downside to happiness 🙂

 

Tiden flyver…

Tiden flyver som man siger…jeg er tilbage i Californien og meget er sket på den måned jeg har været her. Jeg kan ikke afsløre så meget nu, da der er en masse, der skal falde på plads inden jeg kan råbe det til verden.

Jeg kan dog afsløre, at alt er meget meget dejligt og rart!

Min kære bedre halvdel opfører sig eksemplarisk og har aldrig været mere dedikeret, engageret og forelsket end han er lige nu. Endnu engang føles det som om jeg får ting serveret som jeg ikke anede jeg havde ønsket mig, men som føles fuldkommen vidunderlige og naturlige. Sådan næsten for godt til at være sandt, fordi vi har været igennem alt det vi har været igennem.

Heldigvis ved jeg, at der ikke er noget, der er for godt til at være sandt, for jeg lever og ånder det lige nu.

Alligevel er det hele jo ikke en dans på roser. For nu er der tid og overskud til at kigge på andre områder af mit liv som ikke helt fungerer. Og derfor er jeg ret tryg ved, at mit kærlighedsforhold forbliver stabilt, trygt og kærligt, fordi det ikke får andet end positivt og kærligt fokus. Det er dét jeg har lige nu (et skønt kærlighedsliv) og derfor er det min virkelighed, som er så nem at blive ved med at kigge på.

Der er mange andre ting der forsøger at stjæle mit negative fokus – som jeg gør mig umage for at fokusere positivt på 🙂 – men kærligheden…ååhh det er dejligt…

Jeg tager dog mig selv i at være en anelse sløv med tankerne i øjeblikket. Mine tanker ‘vælger mig’ og ikke omvendt for tiden. I bund og grund, fordi jeg har travlt. Lidt for travlt og lidt for dårlig til at planlægge. Så for ikke at få en ubehagelig overraskelse lige pludselig, bliver jeg nødt til at tvinge noget planlægning ind. Det kommer heldigvis lettere end normalt, højst sandsynligt fordi det med kærligheden er nemt så det smitter af…

Men at skabe sig en stabil base kræver mere end en mand! Meget mere, hvorfor mine tanker kan kredse om det knap så opløftende lidt for ofte for tiden. Hvem havde troet, at jeg skulle forstå og mærke på egen krop, at selvom man har et parforhold kan ens liv sagtens føles….ja ikke så komplet som jeg havde forestillet mig.

Jeg fortryder dog ikke et sekund mit valg!

Jeg er virkelig vokset og har udviklet mig enormt i løbet af det sidste år til halvandet og det ville jeg bestemt ikke være foruden. Og jeg er mere fuldkommen og tilfreds end jeg nogensinde har været før.

Rejsen fortsætter og jeg glæder mig til at opleve hvordan det udfolder sig…

 

 

 

I Danmark

Så er jeg et smut tilbage i Danmark. Det er en meget anderledes følelse end sidste gang, fordi der nu er gået 1 år siden jeg rejste. Og hvilket år!

I dag for nøjagtigt 1 år siden var jeg på date med en mand, som jeg på ingen måde havde forestillet mig skulle spille en så stor rolle i mit liv, som han nu gør. Min nuværende kæreste. Lad os kalde ham W.

For 1 år siden havde jeg været single i 14 år. Aldrig boet sammen med andre end mine forældre. Aldrig sagt til en mand, at jeg elsker ham. Aldrig følt mig bedraget. Aldrig flyttet fra en kæreste og følt mig forladt. Aldrig prøvet den svære eftertid, hvor jeg skulle give slip mens jeg stadigvæk elskede.

Og naturligvis aldrig følt kærligheden vinde i sidste ende og genvinde tillid og tryghed på rekordtid.

Jeg har bevist overfor mig selv, at jeg i den grad kan selv. Jeg har i den grad groet n*sser i 2017 🙂

Det har været uudholdeligt, fantastisk, hårdt, dejligt, svært, spændende, forfærdeligt, sjovt, latterligt og meget andet. Men en tid jeg på ingen måde vil være foruden – selvom W ikke helt kan forstå, at jeg så nemt har tilgivet ham for alt dét han synes, han har tvunget mig/os igennem.

Og nu sidder jeg så her i Danmark og glæder mig over alt, hvad mit fabelagtige liv består af i dag. Det havde jeg alligevel ikke set komme selvom jeg godt vidste, at det ville blive fuldkommen fantastisk.

At livet i den grad har grebet mig og vist mig, at lykken kan komme fra de mest uventede kanter har styrket min tillid og forstærket min eventyrlyst. Bekymringer og kontrol er begreber jeg udfaser og ikke længere ønsker at beskæftige mig med. De tjener mig på ingen måde og begrænser mig i at leve det liv jeg ønsker.

Jeg hører fra mange, at de aldrig kunne gøre så mig, og jeg tror i høj grad det handler om det ukendte og derfor utrygge og potentielt farlige.

“Hvad nu hvis?” er jeg ofte blevet spurgt. Og jeg har ikke noget svar andet end, at jeg ved, at det nok skal gå. Og at jeg forøvrigt glæder mig til at se hvordan de næste kapitler af mit liv udfolder sig.

Jeg er nemlig ikke 2 sekunder i tvivl om, at det overgår alt, hvad jeg hidtil har troet muligt…

Officielt tilbage sammen

Så er jeg officielt tilbage med min kæreste igen. Selvom vi egentlig ikke rigtig har været fra hinanden kalder vi os nu kærester igen…og i går foreslog han, at vi flytter sammen igen. Så livet er sgu ret dejligt lige nu…

Jeg er lykkelig og overstadig – og MEGET klogere end jeg var for blot 1 uge siden! Det har været en rutschebanetur jeg ikke på nogen måde havde set komme, men sådan er det jo med livet.

Jeg kigger mig over skulderen engang imellem og føler mig uendelig taknemmelig over alt det der har åbnet mine øjne for min egen skaberkraft. Jeg føler mig mere empowered end nogensinde før og min tillid til livet – og mig selv – vokser dag for dag.

Jeg forstår nu for alvor, hvad det vil sige at elske mig selv og værne om mig selv, hvilket min kæreste så fint reflekterer tilbage til mig. Jo mere jeg hviler i mig selv og ikke har brug for ham og hans ‘bekræftelse’ jo mere elsker han mig! Og det handler IKKE om at spille kostbar. Han elsker mig simpelthen bare for mig, så når jeg afviger fra mig selv gør hans kærlighed til mig også.

Det lyder så simpelt, men hvis du læser med her er jeg sikker på, at du ved at det IKKE er så nemt endda. Men fortvivl ej!

Jeg er nu et levende eksempel på, at det hele kan vendes rundt på blot få måneder…

Min kæreste har intet begreb om spiritualitet – selvom han er enormt intuitiv af natur – så jeg tager al credit for vores genforening. Hæhæ 😉

Jeg har jo så også måtte indse, at jeg havde mere med i bagagen end jeg troede. Og at han er min perfekte læremester <3

 

Som de fleste andre…

…forretninger udspringer min af et brændende ønske om at videregive, hvad jeg selv har brugt så mange år og penge på at lære!

På at forstå, på at implementere og til sidst stole på, at jeg selv har ansvaret for min lykke – og derved også min ulykke.

Jeg føler mig så vanvittig priviligeret over, at livet har bragt mig til et punkt, hvor jeg nu for alvor føler mig empowered det meste af tiden og VED, hvad jeg skal gøre for at stoppe mig selv i tide, når tankerne og hovedet stikker af.

Som du ved, hvis du har fulgt mig et stykke tid, så har kærligheden altid haft mit fokus, såvel positivt som negativt. Netop fordi jeg selv har haft så svært ved at få det til at fungere.

Det er stadigvæk ikke en konsekvent dans på roser, men det bliver nemmere for hver dag der går. Og lad mig skynde at nævne, at der er dage, hvor jeg seriøst danser på roser!! Jeg skal bare rydde lidt mere ud i min vibration, så dansen kan blive stabil og nemmere.

På bagkant af et break-up kan man ikke forlange andet end, at mange ting bliver kastet op i luften og har brug for at lande et nyt sted. Eller måske slet ikke lande, fordi jeg simpelthen ikke kan bruge dem længere….åååhh hvor jeg elsker at leve og lære!

Vi er stadig sammen selvom det for nu er uden titel som i sig selv ville være en prøvelse for de fleste. Men da han forleden spurgte mig om jeg havde brug for en titel tog jeg mig selv i at sige nej. For det ville ikke ændre på, hvordan vi har det med hinanden eller opfører os overfor hinanden og det er dét vi skal til bunds i.

Jeg skal først og fremmest give slip på, at han skal gøre bestemte ting før end jeg kan være glad i vores forhold. Jeg tror ikke længere på at gå på kompromis i et forhold. Det handler om fokus på det gode i ham og os – som der heldigvis er masser af – og stoppe mig selv i ikke at se på alt det jeg føler jeg skal have fra ham, før end jeg kan slappe af og være rolig. Den ro skal jeg finde indeni…

Men det vidste jeg jo godt! Jeg skal også være glad uden ham ellers er min glæde jo betinget af ham, og dét er ikke smart. For hvad så når han ikke lige har lyst til at gøre det samme som mig? Når jeg en dag er nede og han ikke orker min tunge energi og han hellere vil være et andet sted? Det kan være begyndelsen til en nedadgående spiral, der kan vare i flere dage!!

Og sådan nogen vil jeg ikke have i mit forhold. De nedadgående spiraler der kan være så svære at stoppe, når bolden først ruller og tankerne har fået momentum og kører derud – nærmest af sig selv…

Du skal være så velkommen til at kontakte mig, hvis du føler, at du kan genkende dig selv i noget af det jeg skriver. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at tage din power hjem igen…og det er faktisk mere simpelt end du tror 🙂

 

Jeg føler mig frelst!

Det er knap halvanden måned siden jeg skrev mit sidste indlæg, og jeg føler, at jeg har været SÅ utrolig meget igennem på den forholdsvis korte tid!

Jeg ser min ex-kæreste igen, efter kun 1 uge uden kontakt. Love is strong!

Jeg har flyttet mine få ejendele hele 3 gange på halvanden måned og bor nu hér, hvor jeg boede, da jeg først kom herover i maj sidste år (og sover hos ex’en stort set hver nat).

Jeg har malet et 3-etagers hus samt en lejlighed for at betale husleje og hørt ca. 150 timers youtube med alle mulige klip om spiritualitet, som har (op)løftet mig, hjulpet mig og gjort mig stærkere.

Tidligere har jeg følt, at jeg ikke helt har haft en tydelig rød tråd i min viden og kunnen. Den røde tråd er nu stærkere end nogensinde før!

Og derfor føler jeg mig frelst!! Sådan på den moderne og fede måde you know…

Da jeg begyndte på selvudvikling for maaaange år siden, havde jeg en grim tendens til at prædike. Jeg havde set – hvad jeg selv opfattede som – lyset, og ville gerne udbrede kendskabet til min støt voksende værkstøjskasse af redskaber til at hjælpe sig selv.

Nu prædiker jeg ikke længere – nu fortæller jeg blot min egen historie for på den måde at gøre en forskel for dig som læser med.

Jeg har selv erfaret, at ord ikke når livserfaring og oplevelser til sokkeholderne, når det kommer til dét at lære og forstå én selv.

Jeg vil dog gøre mit bedste for at vække følelser og tanker hos dig med mine ord, der kan føre dig til de beslutninger du føler er nødvendige for dig!

Og tilmeld dig endelig mit nyhedsbrev – eller min klub: “Empowered Everyday” – hvis du kan mærke, at mine ord trods alt gør et eller andet ved dig 🙂

Når kærlighed ikke er nok…

Så er jeg sørme uden kæreste! Den havde jeg ikke set komme, og så alligevel…

Heldigvis er der stadig masser af kærlighed – så det er ikke dén, der lige nu er årsag til, at jeg flytter ud, og potentielt skal retur til DK for en stund…meget tidligere end jeg havde regnet med! Det er bare en anelse mere besværligt, når man forelsker sig i en mand, der bor på den anden side af jorden…

Det skete i sidste uge og jeg brugte hele weekenden på at græde og skrive mine følelser ned, meditere og lytte til vise mennesker på youtube. Og vigtigst af alt; tale med veninder og min mor, så jeg er ret langt i processen allerede.

Han gjorde, hvad var nødvendigt, fordi vi begge har l*rt med i bagagen som spænder ben for os begge. Vores kombination er modsatrettet, som det ses ofte. Fx. vil det sige at, når han frygter at miste, distancerer han sig, og når jeg frygter at miste, holder jeg endnu bedre fast.

Lige nu tror jeg på kærligheden, mere end nogensinde. Den var i stand til at underkende hans meget mandlige beslutning om at lukke af og ned og det er derfor, at jeg lige nu er ret optimistisk omkring hele situationen.

Selvom det ikke skal være os, er det her en af de mest lærerige, kærlige og spændende rejser jeg længe har været på. Og måske du nu tænker: “Hvordan kan hun være så optimistisk omkring et break-up?” For ja, vi har trods alt været sammen i 8 måneder og boet sammen i 5 af dem.

Jeg formår at være så optimistisk og stadig fyldt med kærlighed for ham, fordi jeg kan se, hvor jeg går galt i byen og hvor han går galt i byen. At alt det her IKKE handler om, at nogen af os fejler eller ikke elsker, men simpelthen har ting med i bagagen, der skal bearbejdes inden vi kan udleve vores fælles kærlighed.

Og det spændende bliver jo så om vi stadig er et match, når vi hver især har dealet med det, der lige nu skiller os ad…

Ensomhed eller alenehed?

Er du ensom eller alene?

Jeg har i mange år selvmedlidende kaldt mig selv ensom. Hvor var det synd for mig, at jeg ingen kæreste havde, at mine veninder havde så travlt med deres liv og med deres kærester (for alle kunne jo finde ud af det med kærligheden pånær mig), at jeg jo bare måtte finde mig i at livet havde besluttet, at det med kærligheden simpelthen ikke skulle ske for mig.

Indtil en dag hvor jeg fik nok af at være offer! Bitterheden forsvandt og jeg kæmpede ikke længere mod ‘det der var’.

På den måde fandt jeg ud af, at jeg jo egentlig hyggede mig ret meget i mit eget selskab. At jeg var fri til at gøre, hvad jeg ville, når jeg ville og det har altid betydet meget for mig – frihed.

Jeg fandt også ud af, at jeg som oftest lader bedst op, når jeg er alene og har brug for meget tid alene, selvom det har været en svær erkendelse at gøre i starten, fordi jeg følte mig så…mærkelig.

Jeg skiftede ensomhed ud med alenehed for det var egentlig sådan jeg havde det. Ja jeg var utrolig meget alene, men det var slet ikke ensbetydende med, at jeg var ensom.

Nu sidder jeg så her i et fremmed land. Ajj, helt fremmed er det jo ikke. Nu er det her jo hjem. Men jeg sidder langt væk fra de venskaber og de relationer som jeg har brugt 34 år på at bygge op og skal i en eller anden forstand begynde forfra.

Det betyder, at jeg er meget alene. Det er der nogen, der ikke helt kan forstå. Det der med, at jeg bare sidder her og er mig, og hvor må jeg da kede mig utrolig meget, når nu min kæreste arbejder 66 timer om ugen. Men det gør jeg ikke!!

En del af processen omkring at give slip på min bitterhed over, at livet havde budt mig at være så ensom; så alene, ja den tænkte jeg, at jeg måtte kunne bruge til noget på et senere tidspunkt.

At jeg lige så godt kunne få det bedste ud af det, og måske ville alt den tid i mit eget selskab komme mig til gode på et senere tidspunkt. At jeg havde trænet min alene-muskel. Det tænkte jeg dengang, og kommer egentlig først i tanke om det lige nu, mens jeg skriver, at nu sidder jeg jo her, uden særlig mange relationer og ret meget alene. Men de få der spirer herovre giver mig mere end rigeligt adspredelse og indhold til at jeg er mættet.

Så er der jo også alt det jeg har i DK og min kæreste, mit arbejde…og så lige mig selv. Og jeg kan godt nok bruge mange timer i selskab med mig selv uden at kede mig.

Måske har du oplevet – eller oplever lige nu – noget lignende min historie. Definerer du dig selv som ensom eller som alene? Jeg kan garantere dig, at jeg kender til mennesker, der føler sig ensomme og som har langt flere mennesker de ser og omgiver sig med til dagligt, end jeg har. Mennesker hvis weekender er bookede de næste mange måneder frem og som har så travlt med alt muligt, at de stort set aldrig er alene, at de udadtil virker som om de er lykkelige, ombejlede, populære og oplever masser af kærlighed.

Det hele begynder og slutter med dig selv – føler du dig ensom synes jeg du skal kigge på hvad der mangler?

Hvad er det du ønsker, at nogen kommer og tilbyder dig, og giver dig for at følelsen går væk?

Du kan nok godt regne ud, at der ikke kommer nogen og fylder det gabende hul op, fordi det er der ingen der kan. Du skal selv fylde det op. Og når du fylder det op kan du vende din ensomhed til alenehed…

 

Du kan lære så meget…

Når du møder en mand, tænker du måske ikke særlig meget over, hvilken læring der er i det her for dig og for ham; for jer. Du nyder nok bare (forhåbentlig da) forelskelsen, spændingen, nysgerrigheden, letheden, eventyret og alt det fantastiske du føler, når du har virkelig god kemi med en mand.

Men ingen danser gennem livet eller et parforhold uden op- og nedture og nedturene kan være så unfair, ubegribelige og uheldige, at vi simpelthen giver op og går vores vej. Det kan der også være god læring i, bestemt, men hvor meget kigger du på dig selv via ham, når du er sammen med ham? Hvor meget lægger du mærke til spejlet i ham af dig?

Måske han er et rigtig familiemenneske. Sådan én med et tæt forhold til både mor og far og søskende. Han prioriterer familiebegivenheder, fordi han synes, det er vigtigt og fordi han nyder det. Du har måske ikke det bedste forhold til din familie og vil egentlig hellere være sammen med dine venner og veninder end at sidde en lørdag aften til din tantes fødselsdagsfest.

Måske han er super god til at prioritere hans venner. De fleste mænd – i hvert fald dem jeg kender – er som regel ret gode til at prioritere deres venner. Og kvinder synes til tider, at de er lidt for gode til at prioritere deres venner. Men der er muligvis noget du kan lære her. Både i forhold til familien men også i forhold til relationen til hans venner, som du måske nogle gange føler, får en højere placering på hans liste end dig.

Der er mange årsager til, at det netop er ham her, du har forelsket dig i eller – indtil videre i hvert fald – er blevet meget meget glad for.

I begyndelsen synes du, at det er så skønt, at han skal til familiemiddag hver søndag, for sådan en mand vil du gerne have. Og hans loyalitet overfor hans venner, som han vil gå igennem ild og vand for, vidner også om, at du har fundet en omsorgsfuld mand. Men så bliver det hverdag og hans behov for alle de andre i hans liv kan virke som fravalg af dig.

Det er jo sådan, at de mennesker du omgiver dig med guider dig, spejler dig og viser dig vejen. Enten åbenbarer de vejen du ønsker at gå eller også bliver det meget tydeligt, hvor du ikke ønsker at gå hen.

I tilfældet med familien og vennerne kan det være ubevidste ønsker hos dig selv om at være i stand til at lave en prioritering, der minder om hans. Det kan være af forskellige årsager naturligvis. Måske du ønsker at være tæt på din familie, eller ønsker at have en familie så sammentømret som hans.

Måske du ønsker at være bedre til at prioriterer dine venner og veninder ligeså højt, når du er i et forhold, som når du er single, fordi de – i hvert fald til at begynde med – hjælper dig med at huske på hvem du er, hvor du kommer fra og i det hele taget tilfører dit liv masser af glæde og lykke som ikke kan dækkes på helt samme måde af en kæreste. Ligesom en fisketur med hans kammerater i Sverige dækker et andet behov, end at være sammen med dig en hel dag. Og det er uagtet om I så springer i faldskærm sammen, tager på madlavningskursus eller binge watcher Game of Thrones.

Så husk på at dét du elsker og fascineres af ved ham, OG det du irriteres og frustreres af alting er gaver. Disse gaver kan du bruge til at komme tættere på ham og til at lære dig selv bedre at kende.