Blog

Så gik der liiiige et stykke tid!

Tiden går når man har det sjovt, eller… når vejret er blevet godt, man har to jobs og træner op til halvmarathon.

Og så var vi til Alliance for Smiles årlige galla i lørdags. Fordi jeg kun er deltid hos AfS har jeg ikke været så involveret som mine kolleger, men det var nu alligevel en stor aften, der løb af stablen i lørdags. Det gik sk*degodt 🙂 Vi fundraisede en rigtig god sjat penge. Vi regnede på tallene i dag, så det hele er godt. Bortset fra at jeg så ikke havde fri søndag, fordi jeg havde fri fra butikken lørdag og mandag skulle jeg løbe 4 miles.

Det valgte jeg at gøre på en lille sti – trail – som jeg ikke har været på før. Det gik så op ad bakke den første halvanden miles! Nøj det var hårdt. Det tog mig 1 time at løbe 4 miles! Og forøvrigt fuldkommen åndssvagt af mig at ville løbe på en ukendt sti på min første laaaange tur. For det går stort set altid op ad bakke og så ned og så op igen. Her gik det bare op op op. Men jeg tænker at det med at pulsen kommer op er det vigtigste, og det gjorde den. I den grad!! 🙂

Så har W været lidt off i sidste uge og han kunne ikke finde ud af hvad der var i vejen. Han bed lidt af mig og det mindede mig om dengang før vi blev gift, hvor han brugte meget krudt på at skubbe mig væk. Men i søndags faldt 10-øren for ham; han var bange for at miste det hele, fordi alt lige nu er skidegodt. Vi var ude at hike og han sagde, at han ville efterlade alt det dårlige energi på vores hike og ikke bruge mere krudt på det. Så det gjorde han, og der har ik været noget siden. Åååhh hvor jeg er vild med, at han på den måde selv kan finde ud af, hvad der foregår og gøre noget ved. Jeg står bare ved siden af og beundrer ham…

Hvordan kan jeg glemme…

…hvad musik gør ved mig??!

Jeg lytter til mange podcasts, fordi min tid i bilen er lang, når jeg kører ind til byen – San Francisco. Der er mange at vælge imellem og jeg elsker dem allesammen!! Og pludselig skal jeg ikke langt nok, fordi jeg vil fortsætte med at lytte når jeg er fremme.

Men jeg er faldet over nogle sange på Spotify som gør mig helt elektrisk! Så på vej til kontoret i dag havde jeg stort set gåsehud hele vejen 🙂 og tiden føltes kort, og jeg fik placeret mig i de rette vejbaner og turen var skøn!

Vi går ikke meget ud. Slet ikke lige nu hvor jeg arbejder 6 dage om ugen. Og W er ik rigtig til klubber med dans, han er mere en bar type. Heldigvis er hans lillesøster ligeså vild med dans som mig. Men det er svært at planlægge at komme ud. Men åååhhh hvor jeg savner det! Ikke savner på sådan en ulidelig jeg føler, at jeg går glip af mit eget liv-agtig måde, bare sådan en lille bobbel indeni, der gør mg virkelig glad at tænke på (og mindes de tusindvis af byturer jeg trods alt har haft) og som minder mig om hvor dejligt det vil føles, når det lykkes os (læs: mig) at komme ud!

Og så kommer en veninde og besøger mig om knap 3 uger. Vi nupper nok en overnatning inde i SF og går ud og drikker os fulde og danser hele natten…eller…bare til kl. 02 hvor de lukker 🙂

To af de numre, der har givet mig gåsehud her til morgen er Moments – Kev og Praiz – 69

Nu skal jeg igang med arbejdet! Vi har det årlige gala på lørdag, det årlige fundraiser event, så der er mange ting der skal gøres og checkes og dobbelt checkes osv….

Træningsplan

Så har jeg løbet min første tur og fordi jeg ikke har trænet siden januar, kunne jeg mærke at jeg var lidt nervøs. Så har brugt tid på at downloade en løbe app (så jeg ik behøver at kigge på telefonen for at vide, hvor langt jeg er løbet). Og det skal være en app, der kan tale sammen med mit fitbit for hvorfor ik? Og så er der mine bluetooth høretelefoner…dem kan jeg pludselig ikke forbinde til min telefon?! Jeg ved de er for gamle, men kan et bluetooth device blive for gammelt til at connecte til nyere teknologi? For høretelefonerne fejler ingenting. Men så er der jo lige det med mit fitbit. Det er også forbundet via Bluetooth og man kan vist kun have én ting forbundet ad gangen, så måske det giver sig selv.

Når solen skinner er alt godt og det gjorde den i dag, så alt i alt en god premiere! Tidsmæssigt er jeg dog udfordret med alt den træning og alt det arbejde, men det skal nok gå. Måske jeg ikke får set så mange serier, men mon ikke det går 😉

Og apropos serier. Jeg ser Vanderpump Rules. På E!, den samme kanal der sender ‘Keeping Up with the Kardashians’ og ‘Housewives of…..(diverse byer)’ og ‘Henry Tyler – Hollywood Medium’ og ‘Revenge Body med Khloe Kardashian’ (åååhh så mange gode shows!! Jeg ved ikke om nogen tv-kanaler i DK har Vanderpump Rules. For de uindviede handler det om en gruppe unge mennesker, der arbejder på ‘Sur’, en restaurant i West Hollywood ejet af Lisa Vanderpump (som også er med i ‘Housewives of Beverly Hills’).

Så et reality show kort fortalt. Jeg er ikke til reality shows, der har regler, hvor folk så kan snyde og bedrage og lyve overfor hinanden. Det bryder jeg mig ikke om, og generelt er der ikke meget drama queen over mig, så jeg kan have det stramt med de shows jeg ser. Især når de bruger tid og energi på at placere skyld for at lade vedkommende betale! De kan blive rasende og gå fuldkommen i baglås, når de føler at ‘nogen’ gør noget mod dem og det er dem bydende nødvendigt at vedkommende skal betale eller de føler at de MÅ hævne sig.

Til tider er jeg nødt til at tage en pause fra mine shows, fordi jeg ikke kan holde ud, når mennesker på den måde spilder deres eget og andres liv. Jeg bliver så frustreret af at kigge på, hvordan de ødelægger alt for sig selv om alle mennesker omkring dem. Ingen kan nogensinde kontrollere hvad andre gør – så DROP BITTERHEDEN OG HÆVNGERRIGHEDEN! Der kommer intet godt ud af det. Jo hvis du bruger tid nok på det bliver det til sidst så slemt, at du ikke selv kan holde det ud og ikke kan andet end at slippe det. Så du igen kan hæve dig over det der med retfærdighed og sandhed og nyde at være glad.

Jeg vil langt hellere være glad end at have ret. Jeg indrømmer gerne, at det tog mig lidt tid at nå dertil og forstå hvor lidt det gavnede mig at ‘dyrke det retfærdige’, eller at få sandheden frem i lyset. For jeg synes sjældent det gavner med den såkaldte sandhed. Det gør ondt og folk er kede af det i alt for lang tid ofte, og ofte over små petitesser…og dét, er mit liv simpelthen for kort til!

Og hvorfor ser jeg så de her shows? Der er masser af solskin og flotte mennesker, lækkert tøj og makeup. Og så er det jo ikke så langt fra hvor jeg bor nu – kun 6 timer i bil…hahaha – men der er noget kultur som jeg efterhånden kan nikke genkendende til efter at have været her i knap 2 år nu. (Og jeg er vild med kultur og menneskets sind og alt det der). Og så er jeg vild med, når de er gode venner! Når de gør dejlige ting for hinanden og når de bliver gode venner igen og indser, at de tog fejl og, at det bare handler om deres egen usikkerhed og bagage. Og de episoder bliver der heldigvis flere og flere af 🙂

Halv marathon!

Ja hvem havde gættet, at jeg ville synes, at en halv marathon kunne lyde som noget jeg havde lyst til?!

Nu har en veninde spurgt mig om jeg kunne være interesseret i at løbe en halv marathon til San Francisco marathon d. 29 juli, og jeg tænkte, hvorfor ikke. Det blir med stor sandsynlighed varmt og så er jeg OK. Jeg mangler noget træningsrutine og motivation for tiden, så et projekt som et halv marathon kunne være en god gulerod for at holde mig selv til ilden (en decideret plan) i de næste 3 måneder. Jeg kommer udenfor og får mig-tid – og forhåbentlig en god tan på arme og ben – så alt i alt en win-win. Og taber nogle kilo også…what’s not to like??

Jeg kan godt lide tanken om at sætte mig et mål og arbejde mig målrettet henimod det. Sådan har det måske ikke altid været, men lige nu føles det utroligt fedt! Det er utrolig målbart og håndgribeligt så selvom selve løbet d. 29 ikke tiltaler mig særlig meget, er det egentlig processen jeg har været igennem, når det bliver d. 29/7 jeg er begejstret for lige nu. At jeg gjorde det! At jeg nu kan checke et halv marathon af på min liste, for jeg bliver ikke yngre.

Men…når der står løb på skemaet og vejret ikke er helt som jeg ønsker det, eller min mave skaber sig, så vil det helt sikkert lægge en dæmper på mit gå-på-mod. Men det er jo en del af processen 🙂

Jeg har aldrig været en løber, eller en cardio-pige for den sags skyld. Jeg er mere til høj intensitetstræning med masser af styrke elementer. Men hvis jeg kunne kombinere min meditationspraksis med dét at løbe, ja så ville det hele gå op i en højere enhed. Og jeg ville måske ende ud med at kunne li’ det – og jeg har forsøgt utrolig MANGE gange at gøre mig gode venner med løb og konstant forpustethed men det er aldrig lykkes mig – før nu 😉

Og så har jeg brug for nogle løbeshorts og en ekstra sports BH (mens den anden bliver vasket) og hvem synes ikke det er sjovt med lidt shopperi. Og nu arbejder jeg tilfældigvis (faktisk ik særlig tilfældigt….) i en butik, der sælger sportstøj til kvinder og jeg har allerede øjnet mig et par shorts, som vi netop har fået hjem….og måske en ny top.

Jeg er ret entusiastisk og har allerede downloadet en løbeplan på 12 uger for jeg har på ingen måde forstand på at træne op til et løb. Så tror sgu jeg gør det! Jeg begynder på søndag eller mandag. De har så lovet regn begge dage, men her i området (The Bay Area) kan det ændre sig for dag til dag, så jeg krydser fingre for sol.

PS: Jeg skal også have købt solcreme!

At kede sig

Jeg kedede mig bravt i går! Jeg var i butikken, og fordi det er ‘spring break’ lige nu, er mange mennesker rejst på ferie. Så det var en ret begivenhedsløs dag i går, hvilket jeg vælger at se som noget godt. For jeg bliver så motiveret til at gøre noget! At få noget ud af mit liv!

Normalt når jeg tager på job og ikke helt føler for det, vender jeg det om og tænker, at jeg gør nytte for nogen og noget. Havde jeg haft fri havde jeg nok ordnet huset og set mine TV-shows og trænet og slappet af. Hvilket også er virkelig rart, men det er ikke så brugbart for så mange andre end mig, og når man nu er nødt til at gå på job, fordi det er en del af at være ansat, ja så kan jeg lige så godt tænke på det som noget positivt.

Så det gjorde mig sådan lidt grundtræt igår, at jeg ikke får mere ud af mit liv – og det kan man jo bruge som brændstof til noget 🙂

Så idag skal der sparkes r*v og jeg vil få en masse for hånden – især i mit eget lille univers. Reflektere over hvilke vaner og rutiner der skal til for at jeg kan holde humøret højt og samtidig gøre mere for at følge mit hjerte og mine drømme.

Og så vil jeg bare sige, at det her skriveri som nu har stået på i knap en uge – ja det føles som en lise for min sjæl…..

Jeg elsker det og ved ikke hvorfor jeg ikke har forfulgt det noget før??! Det hjælper mig også med at holde fast i mit skrevne danske sprog, for når man ikke taler dansk på daglig basis kan der godt være formuleringer som begynder at blive kluntede. Og ligeså meget som jeg ønsker at blive ‘profound’ i mit skrevne engelsk, ligeså vigtigt er det for mig at vedligeholde det danske. For det kan altså noget som engelsk ikke kan. Hvem havde lige troet, at de ord nogensinde skulle komme ud af mig?!??? 🙂

Og så er der det engelske…jeg har lidt grammatik vanskeligheder som jeg arbejder på, så jeg kan begynde at gøre det her på engelsk også. Sikkert ikke så meget som jeg selv tror – hvilket er et emne for et andet indlæg (Hvor perfekt skal ‘det’ være?) – men nok til, at det ikke føles så let og nemt som det her….

Drømmetydning…

I løbet af de sidste par måneder må det være, er jeg begyndt at drømme, at W forlader mig. Eller, han giver nærmere op på mig – på os. De første gange vågnede jeg og var taknemmelig over, at alt heldigvis bare var en drøm, men i går blev jeg nærmere irriteret, da jeg vågnede for hvorfor f*nden drømmer jeg sådan noget??

Jeg har aldrig mareridt og vil da langt hellere drømme dejlige og behagelige drømme end drømme, hvor jeg bliver forladt!!

Vi har været gennem noget 3/4 års krise eller hvad man kalder det, for vi gik fra hinanden nogle måneder, fordi han ikke vidste om han var ‘klar’. Og det er den uvished jeg møder hos ham igen i mine drømme. Siden vi blev gift har der ikke været spor af uvisheden og tvivlen, så det er på ingen måde noget, der har hold i virkeligheden. I begyndelsen overvejede jeg om jeg ubevidst gik og frygtede at han gik. Men efter meget selvransagning kan jeg konkludere, at det gør jeg IKKE. Jeg frygter ikke, at han forlader mig!

Hvad betyder mine drømme så?? Jeg har engang læst – eller var det en klog person, der fortalte mig – at vores drømme altid handler om os selv. De mennesker vi drømmer om repræsenterer sider og egenskaber i os selv, som måske ikke ser dagens lys særlig ofte, eller måske aldrig. Og det giver egentlig mere mening end at vi kan forudsige fremtiden eller kan læse andres menneskers fremtid eller hvad drømmetydning hidtil har været nøglen til :).

Der var engang, hvor W ikke turde give slip på sin frygt og lade sine parader falde. Hvor han ikke turde give sig hen og turde stole på, at alt nok skulle gå. Hvor hans hoved og rationale var dér, hvor han troede, at lykken fandtes.

Nu synes jeg jo selv, at jeg er ret godt med i forhold til at være intuitiv og følge mit hjerte. Men man lærer jo som bekendt så længe som man lever, så måske jeg kan åbne endnu mere op for at droppe livremmen og selerne og tage lidt flere chancer! Slippe kontrollen lidt mere og følge det der gør mig rigtig glad….

Og her tænker jeg i forhold til min karriere! Når ens force er det med mennesker og man vælger at flytte til et andet land og begynde forfra SAMTIDIG med, at man finder kærligheden, ja så var entrepreneurskabet for mig umuligt at holde i live. Logikken og rationalet kræver penge til regninger, så nu er det igen andres drømme jeg har såkaldt momentum på.

Jeg lever et fuldkommen fantastisk liv synes jeg, bortset fra mit arbejdsliv – hvilket jo er en kæmpe del af stort set alle menneskers liv. Og mit er ingen undtagelse!

Så måske er det dét mine drømme handler om. At jeg ubevidst lukker øjnene for mine muligheder, fordi jeg ikke tør springe helhjertet ud i det? Og jeg ved om nogen, at det kræver en 100% satsning før end noget lykkes. Og ja, vejen kan være utrolig bakket og hullet, men det har altid været det hele værd!!

Så det er dét jeg går og tygger på for tiden….

Søndag for søren!

Og så var det søndag! Min eneste dag fri i denne uge! W har også fri så vi havde besluttet os for at køre nordpå for at se hvordan Highway 1 så ud nordpå. Vi kørte sydpå i 2016 og det er virkelig smukt, så vi tænkte at bruge nogle timer på det. W var i dårligt humør og istedet for at tale om det, dansede jeg rundt om ham – som jeg altid gør, når folk er i dårligt humør – og forsøgte at gøre ham i godt humør.

Jeg er ikke klar over, at jeg gør det før senere, men da vi stoppede på vejen for at spise frokost (vi kom lidt sent ud af døren) fik han selv talt sig frem til, at han var i dårligt humør. Og undskyldte efterfølgende. Hvilket han er virkelig god til. At undskylde!. Og det elsker jeg ham højt for!

Det er interessant, hvordan jeg ikke selv ser det før jeg står midt i det. Jeg kan se, at jeg giver ham anledning til at ‘gøre’ ting, der giver mig ammunition mod ham. Ex. spørger jeg ham, hvor vi skal spise og han vælger burger. Jeg havde foretrukket en sandwich, men gør ikke meget for at gøre det klart, eller blot vælger at finde et sandwich sted først. For vil jo gerne gøre ham i godt humør og hvis han vil have burger så skidt pyt da…

Da vi talte om det, kunne jeg mærke, at jeg på den her måde ville kunne bruge det mod ham, fordi han ikke er sensitiv nok til at forstå, at jeg egentlig ikke ville have burger men en sandwich. Og jeg føler mig SÅ uretfærdigt behandlet, men får ikke sagt fra.

Heldigvis en lille ubetydelig uenighed, men det har bragt mig i fedtefadet før, når jeg ikke gennemskuer, hvad jeg gør mod mig selv, før det er for sent.

Det tog os 10 minutter alt i alt at få talt det ud og så kørte vi nordpå og hvilken tur!!!

Naturen var (og er det sikkert også i dag) meget bakket og grøn – Sonoma County – og vi tog billeder og hørte musik og nød køreturen i min nye bil! Ååååhh jeg er glad for min bil. En Toyota Rav4 Hybrid. Den er ny og den kører mig, for en forholdsvis billig penge, til lige præcis, hvor jeg gerne vil have, at den skal køre mig uden en lille lampe pludselig begynder at lyse. Det er ikke nemt at komme rundt her uden en bil så vi besluttede os for, at jeg skulle lease en ny bil istedet for at forlade os på at låne og leje gamle biler. W kører sin motorcykel og har 5 minutter på arbejde på gåben, så han behøver ingen bil lige nu.

Jeg leder efter følelser som begejstring og lykke på daglig basis og i går var en af de dage, hvor begge følelser havde godt fat i mig. Du ved, når man kan mærke det i kroppen. Det boblede i mig og jeg blev rørt et par gange over kombinationen af musikken vi hørte og naturen vi så. For søren en god søndag 🙂

Weekend!

Gæt hvordan min kvalme og utilpashed gik væk i går? W (min mand) kom senere hjem end beregnet, hvilket gav mig tid til at mute TV’et, lægge mig ned og bare trække vejret – og fokusere på mit åndedræt.

Her i 2018 er jeg gået fra visualisering til meditation hvor jeg blot fokuserer på mit eget åndedræt eller noget andet, der ikke sætter alle mulige tanker i gang. Og nøj det kan være svært!!

Så jeg brugte lige 10 minutter på at trække vejret og så var jeg stort set så god som ny. Pragtfuldt hvordan sådan lidt meditation kan lindre og gøre meget godt – det er nemlig ikke første gang alt er blevet ‘godt’ efter lidt vejrtrækningsfokusering. Og alligevel glemmer jeg det engang imellem…

Vi tog ud og spiste sushi i går (ååååhhhh det smagte godt!) og besøgte nogle venner og så ‘Jumanji’. Skøn film 🙂

Og det der med vejrtrækningen havde jeg faktisk gjort til en vane for 1 måneds tid siden, men så fik W nyt job – og sover nu lige så længe som mig. Så jeg har ikke morgenerne for mig selv længere. Det var SÅ svært, ja næsten umuligt at holde fokus på ‘ingenting’ i begyndelsen, så jeg fik ikke gjort det, fordi jeg ik var alene. Eller kunne koncentrere mig. Så jeg…glemte det. Så meget for nye og gode vaner!

Så godt med en lille reminder i går, og selvom jeg ikke hver gang formår at tysse på tankerne er lidt bedre end ingenting husker jeg mig selv på. Hvilket jeg er VIRKELIG dårlig til at sige til mig selv. På det punkt er jeg meeeeeget sort og hvid. Enten gør jeg det eller også gør jeg det ikke. Så nu prøver jeg med lidt middelvej og selvom jeg glemmer det én eller 2 dage er det også OK, ligesom med tandbørstningen. Det skader ikke at springe et par gange over. Dog ikke i træk når det kommer til det med rene tænder vil jeg lige pointere.

 

Min krop fortæller mig mange ting

Når jeg bliver stresset og har for meget om ørerne og jeg ikke får sovet nok, får jeg feber. Jeg har så ofte sovet en feber væk, at jeg tænker, at det må være det der sker. Når jeg ikke drikker nok vand eller er emotionelt ude af balance, får jeg ondt i maven. Lige nu har jeg lidt kvalme og overvejer om det var den fedtede cheese quesadillas jeg spiste til frokost eller om jeg burde sove det væk – igen!

Men det er lørdag aften og jeg vil gerne lidt ud. Min eneste fridag er i morgen søndag så det er med at nyde sin weekend NU!

Jeg lyttede til en Mads & Monopolet podcast i dag og ét af dilemmaerne var at en kvinde, der sagde godmorgen til forældrene i sin børnehave, synes det var for dårligt, at ikke alle forældre gengældte hendes hilsen. Så skulle hun lade det fare eller skulle hun gentage sit godmorgen til de forældre, der tydeligvis både havde hørt og set hende men ikke reageret for ligesom indirekte at opdrage på dem?? Panelet var enige om, at hun godt kunne stikke til dem, for det er jo høfligt og høflighed må man godt udbede sig!

Det er så interessant for jeg tror aldrig nogensinde det ville blive et stort problem her. Jeg arbejder deltid i en lille tøjbutik, der sælger sportstøj og ‘active wear’ til kvinder. Hver gang nogen træder ind i butikken er alle så vant til at sige hej og hvordan går det så det blot er en vane – men det gør én i godt humør. Og når nogen forlader butikken er det altid med et stort thank you. Uagtet om hun har købt noget eller ej. De siger tak til og om alt. Hvis ik du ved hvad du skal sige kan du bare sige tak 😀 :D.

Og så kan man kalde amerikanerne overfladiske eller ej, men det gør altså noget for humøret, når det er helt legitimt at have samtaler med fremmede mennesker – også selvom man aldrig skal se dem igen. Og jeg er selv meget dansk i den forstand, at jeg godt kan lide at passe mig selv og ikke har brug for hjælp og det tog mig lang tid at vænne mig til den der remse: ‘I’m good how are you?’ Eller ‘Hey how’s it going’ hvis jeg skal åbne samtalen. Men der er noget utroligt befriende i at være i stand til at tale med vildt fremmede mennesker og vide, at de IKKE forlanger noget til gengæld. At de bare hygger sig, når de small-talker. Jeg har haft så mange ligegyldige og hurtigt glemte samtaler med vildt fremmede mennesker herovre efterhånden. Men ingen af dem har gjort mig i dårligt humør eller taget tid fra noget andet vigtigt. Hver og én har bidraget til et lille smil, stof til eftertanke, taknemmelighed over mit eget liv, drømmen om mere eller blot bekræftet mig i, at vi alle er mennesker som ønsker at være glade og lykkelige.

Go’ lørdag – selvom det jo efterhånden er søndag i DK

Nye vaner…

Jeg har besluttet mig for at lave mig en masse nye små vaner. Eller jeg ved ikke HVOR mange, men jeg vil gøre en lille smule af alt det jeg godt kan lide hver dag, så det i længden bliver til rigtig meget! Ligesom at børste tænder, 2 minutter hver dag gør underværker. Den analogi har jeg fra Tony Robbins 🙂

Og jeg elsker at skrive, så det her bliver min første lille nye og gode og skønne og dejlige vane, at skrive ‘a little blurp’ hver dag lige her.

I dag talte jeg med en kvinde som vil forblive anonym – selvom hun ikke kan læse dansk, men alligevel… Vi talte om mænd, hendes mænd. Og det som kan være rigtig svært at sige på en blid og hensynsfuld måde er, at det simpelt hen ikke nytter at blive ved med at gentage alt det der ikke duede – og derfor stadig ikke gør det. At repetere og gentage alt det der gjorde ondt, var svært, umuligt og smertefuldt. Det gør absolut intet godt for hendes forhold til nuværende og/eller fremtidige mænd. For hun ændrer ikke hendes følelse og vibration og vupti, så bliver hendes forventninger selvopfyldende og historien gentager sig selv og hun kan fortsætte med at fortælle alle og enhver, hvordan hun altid finder de forkerte mænd.

Hun spurgte desværre ikke om mit råd og vi havde ikke tid til en lang snak, så jeg havde ingen anledning til at fortælle, hvad hun egentlig gør mod sig selv og (samtlige) af hendes relationer. Og det virker så uforskammet at skifte emne uden at spørge ind til al hjertesmerten. Jeg vil helst tale om alt det gode hun har oplevet i kærlighed – eller noget helt andet som er positivt – men det er sjældent en nem opgave. For når forholdet har gjort ondt, kan det være umuligt at holde fokus på det gode og positive fordi smerten og uretfærdigheden fylder så enormt meget.

So stay positive…easy right?!!