Det siger mine kunder…

Da jeg kontaktede Kit, kunne jeg ikke se en vej i mit forhold. Det udviklede sig ikke som jeg havde håbet. Jo mere jeg pressede på, jo mere trak han sig væk, og vi var endnu længere fra at udvikle os.

Jeg vidste, at jeg havde en helt fantastisk mand, og jeg har aldrig været så forelsket før. Men samtidig kunne jeg slet slet ikke være i følelserne der fulgte med, og den manglende udvikling på tingene.
 
Jeg var faktisk dybt ulykkelig, og havde dagligt tanker om hvorvidt det var det rigtige, eller om jeg skulle trække stikket. Jeg var alligevel alt for usikker på forholdet, og konstant bange for at miste ham. – Og hvis jeg stoppede nu, passede jeg vel bedre på mig selv?!

– Jeg var i den grad klar til at prøve noget nyt!

Kit fornemmede med det samme hvad problemet var, og hurtigt fik vi snakket det igennem flere gange. Jeg fik værktøjer til at tackle alt tankevirksomhed, lærte at hvile i mig selv og nyde både mand og forelskelse.

Og vupti, da jeg gav slip og nød “turen” ja så var jeg pludselig hverken bange for at miste længere eller klar til at stoppe. Og vi udviklede os!

Idag hviler jeg meget bedre i mig selv, og vores forhold, og når tankerne tager over bruger jeg alt det jeg har lært og det virker!

Kit er helt fantastisk at snakke med, og fortæller altid sit syn på tingene, hvilket giver rigtig godt perspektiv på følelser og tanker. Og det er der behov for – når tankerne stikker af.

Hvis jeg ikke havde kontaktet Kit, er jeg ikke sikker på, at jeg havde haft et forhold idag.

Annika, 31 år