Om mig

Jeg er 36 år og bor i San Rafael, Californien, sammen med min mand.

Jeg har hele mit liv været nysgerrig på mennesker og deres natur. I første omgang min egen, da jeg i mange år kæmpede med mine egne negative tanker, lavt selvværd, lav selvtillid og ingen kæreste.

Jeg har aldrig rigtig fulgt strømmen og kunne ikke helt finde mig tilpas med hamsterhjulslivet, som så mange i min omgangskreds gjorde det.

Efter endt uddannelse som Life Coach v/BeChange i 2015 fik jeg nok. Jeg rejste til Californien, hvor jeg altid har ønsket at arbejde og bo.

“Pudsigt nok” (overhovedet ikke pudsigt, men fuldkommen som det skulle være) fandt jeg meget hurtigt kærligheden og lever nu min drøm….jeg er mere lykkelig end jeg nogensinde har været, selvom livet stadig byder på uventede nedture, som jeg heldigvis ikke lader mig slå ud af længere!

De mange år jeg har brugt på at løbe ind i blindgyder, grædt, været vred, været et offer, brugt penge på terapi, online programmer, læst bøger (mange bøger), talt med veninder, talt med venner, været alene, mediteret, visualiseret, lavet øvelser…alt det kan komme dig til gode!

Jeg brænder for at hjælpe dig til at hjælpe dig selv ud af dit eget tankefængsel. Kigge bag din facade og give dig redskaber du for altid vil kunne bruge, når samfundets normer, andres lave bevidsthed og dine egne tanker holder dig nede.

Du kan også finde mig på Facebook, hvor jeg både har en side og en gruppe.

Skulle du have spørgsmål du ikke får besvaret på Facebook, eller har du andre kommentarer, er du mere end velkommen til at skrive til mig på: kit@kitandresen.dk.

Kærligst Kit Andresen

fullsizeoutput_240